Index

Fondsenwerving

19 juli 2024 door Suzanne Lambert

Hierbij geven we u graag enkele updates vanuit de fondsenwerving:

Samsonite Walk & Eat

Eind mei organiseerde het Charity Team van Samsonite een "Walk & Eat" ten voordele van Zonnehoeve|Living+.Er kwamen heel wat enthousiastelingen genieten van een lekker ontbijt of brunch met aansluitend een uitgestippelde wandeling met fotozoektocht.

Het Charity Team kwam vorige week persoonlijk langs om ons de cheque met daarop het mooie bedrag van 2300 euro te komen overhandigen. Mede dankzij deze opbrengst kunnen we verder sparen om een Silverfit aan te kopen.

We willen Samsonite, en met name het Charity team Belgium, van harte bedanken om dit te organiseren en ook dank je wel aan alle mensen die kwamen wandelen ten voordele van onze cliënten.
Tevens willen we ook Johan, de papa van Maarten van Huis 1, bedanken om Zonnehoeve|Living+ bij Samsonite als goed doel aan te brengen voor deze actie.

PS: Samsonite verkocht ook (h)eerlijke pralines gemaakt door Dockers chocolade. Ook de opbrengst van deze pralines is ten voordele van onze cliënten en werking. Wie nog een doosje (12€/stuk) wenst aan te kopen mag een mailtje sturen naar kayliegh.vandevelde@zonnehoeve.be.

Zomerse plantjes sale
Dit voorjaar verkochten we allerhande zomerse plantjes, ten voordele van Zonnehoeve|Living+. In totaal haalden we €435 op en maakten we heel wat tuintjes een pak fleuriger. Dankjewel aan alle kopers!