Vacatures

We hebben verschillende openstaande vacatures, neem een kijkje op onze vacature pagina.

Waarom werken bij Zonnehoeve|Living+

Reeds 50 jaar ondersteunt Zonnehoeve|Living+ mensen met een beperking. Met een multidisciplinair team zetten we ons dagelijks in voor het welzijn van elke cliënt. We bieden begeleiding op alle vlakken van het leven zoals wonen, dagbesteding, werken, gezondheid, sociale relaties, vrije tijd, persoonlijke ontwikkeling, enz. Dit alles met het hoofddoel om de levenskwaliteit van elke cliënt te optimaliseren. Deze missie valt of staat met onze medewerkers. We streven naar een evenwicht tussen een optimale dienstverlening aan onze cliënten en het behartigen van de noden en wensen van de medewerkers.

Het personeel is de hoeksteen, het kapitaal van onze organisatie en dienstverlening. Elk personeelslid draagt op gelijkwaardige wijze zijn steentje bij tot het welzijn van onze cliënten. We hechten dan ook veel belang aan deskundige medewerkers die zich goed in hun vel voelen, graag komen werken en op het einde van de dienst met een positief gevoel naar huis gaan.

Gezien de diversiteit van de aangeboden ondersteuning, hebben we een brede waaier aan functies binnen Zonnehoeve|Living+. Je kan hier aan de slag als begeleider, maar ook als medewerker in de logistiek en administratie of in (para)medische diensten.

Onze troeven

- Bij Zonnehoeve|Living+ staan competenties en talenten centraal. Als organisatie stellen we 3 kerncompetenties voorop: gebruikersgerichtheid, samenwerken en integriteit. We kiezen voor een positieve invalshoek waarin we de competenties, inzet en deskundigheid van elke medewerker (h)erkennen.
Je krijgt persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en er is ook steeds de kans om je te ontplooien en door te groeien binnen je functie of een andere functie binnen de organisatie. We hechten bovendien belang aan transparante en eerlijke selectieprocedures, coachend en positief ondersteunend leiderschap en een uitgebouwd VTO-beleid (vorming, training, opleiding).

- Werken bij Zonnehoeve|Living+ betekent werken in een aangename werksfeer in een professionele, huiselijke en groene omgeving. We werken waar onze cliënten thuis zijn en dat merk je niet alleen in praktische zaken zoals dat er dagelijks gekookt wordt, maar ook aan de sfeer. Bovendien zijn al onze locaties zeer landelijk en dus groen gelegen. Ons hoofddomein ligt te midden van de velden nabij de Schelde. Het domein zelf biedt een rustgevende aanblik en is een vertrekpunt van verschillende wandelroutes in de ruimere omgeving.

- Sinds het ontstaan van onze voorziening hanteren we een pluralistische visie. Dat betekent dat wij een open en welkome houding hebben ten aanzien van mensen, ongeacht religieuze achtergrond, nationaliteit, seksuele geaardheid, etc.

- Alle medewerkers krijgen een correcte verloning. Loon-anciënniteit en barema worden vastgelegd volgens de voorwaarden bepaald door het VAPH en volgens de geldende barema’s in PC319.01. Daarnaast staan we voor een correcte woon-werk vergoeding (openbaar vervoer, auto, fiets). Bovendien tonen we onze waardering graag via andere zaken zoals geschenken, maar ook de mogelijkheid om deel te nemen aan gezellige personeelsactiviteiten zoals een teambuilding of ons jaarlijks personeelsfeest.

- Flexibiliteit dragen we hoog in het vaandel, concreet zijn we bijvoorbeeld flexibel in het toekennen van verlof. Het uurrooster wordt in overleg bepaald. In de functies die dit toelaten, hanteren we glijdende uren en structureel telewerk.

- Er is bij Zonnehoeve|Living+ geen collectieve sluitingsperiode. Verlof is daardoor vrij op te nemen in overleg met het team waarin men tewerkgesteld wordt en met de leidinggevende.
Bij een voltijdse tewerkstelling en afhankelijk van werk in het vorig kalenderjaar heeft elke werknemer standaard recht op 20 dagen wettelijk verlof en 2 dagen conventioneel verlof. Vanaf 35 jaar krijgt men 5 dagen extra verlof. Vanaf 45+ is er dan weer recht op arbeidsduurvermindering. Een deel hiervan omvat minder te presteren uren per week en een ander deel is extra verlof.

Woonbegeleider Lore vertelt

Hoe solliciteren?

Neem een kijkje op de vacature pagina (www.zonnehoeve.be/living/vacatures) en zie of jouw droomjob ertussen staat! Solliciteren kan ook spontaan natuurlijk. Je kunt je cv en motivatiebrief steeds naar ons opsturen via solliciteren@zonnehoeve.be.

Word vrijwilliger!

vzw ZoVRIJ is de vrijwilligerswerking die zich inzet voor Zonnehoeve|Living+. Jaarlijks draaien vele vrijwilligers mee in de werking, organiseren ze evenementen en voorzien ze begeleiding op uitstapjes.

Bij ZoVRIJ kies je zelf het vrijwilligerswerk dat je graag doet, dat je ligt, hoe vaak en wanneer je het zelf wilt.

Heb je zin in een leuke uitdaging binnen een warme, menselijke sfeer? Neem dan eens een kijkje op de website, www.zovrij.com of contacteer ZoVRIJ via vzwzovrij@gmail.com of 0490 57 52 95.