Welkom in 't GaZon!

In onze winkel kun je terecht voor de meest originele geschenkartikelen, hippe interieur items en bijzondere gebruiksvoorwerpen. Alles met veel liefde gemaakt door cliënten die deelnemen aan de dagateliers. Met een aankoop heb je niet alleen een mooi, eerlijk product in handen maar draag je ook jouw steentje bij aan een warme inclusieve samenleving.

Weet dat wij ook met veel plezier iets uitwerken op maat. Onze producten zijn ook verkrijgbaar in andere vormen, maten en kleuren.

Naast eigen artikelen, wordt een breed gamma aan producten aangeboden van verschillende partners zoals Oxfam Wereldwinkels, Christiana bronnen, Wagenschot vzw en Zonnehoeve|Production vzw.Het winkelatelier 't GaZon maakt deel uit van ons dagactiviteitencentrum. In eenzelfde pand worden dagbesteding en een winkelfunctie gecombineerd. Een atelier midden in de samenleving als het ware, met de winkel als hét aanspreekpunt voor een ruim publiek. Het geheel vormt een respectvolle omgeving waar sfeer, samenhorigheid en de tevredenheid van klant en medewerker en de ontmoeting tussen beiden centraal staan.

Kom eens langs:

Je vindt 't GaZon op de Markt van Gavere (Markt 26, 9890 Gavere). We zijn geopend op:

maandag: 09u - 17u
dinsdag: 09u - 18u
woensdag: 09u - 18u
donderdag: 09u - 17u
vrijdag: 09u - 17u
zaterdag: 10u - 13u, gesloten op de 3e zaterdag van de maand

CONTACT
tgazon@zonnehoeve.be
0492/143 318