Onze diensten

Steun Zonnehoeve|Living+ !

#

Wenst u ons een financieel duwtje in de rug te geven, dan kunt u storten op IBAN BE77 2900 1420 2942 met vermelding "Gift". Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u een fiscaal attest. Wilt u een gift doen en ziet u deze graag automatisch verschijnen in uw belastingaangifte? Geef dan ook zeker uw volledige naam, voornaam, naam van de partner en het officieel adres door.

Overweegt u het fiscaal aantrekkelijk duolegaat? Samen met een notaris werken we met u de voor u meest gunstige formule uit.

Neem contact op!

Nieuws

Open plaatsen

Zoek je een woning waar je kunt genieten van de ondersteuning die jij nodig hebt...

Lees meer

Corona Zomerplan 2021

Nu de zomervakantie is begonnen, kijken we allemaal uit naar gezellige, zonnige ...

Lees meer

Kunst nieuws!

We hebben tof kunst nieuws! Vorige zaterdag was door de Gemeente Nazareth een Fi...

Lees meer

Open plaatsen: Appartementen te huur Gavere

...

Lees meer

Kalender

Doorlopend FOTOtentoonstelling met wandelroutes 50 jaar Zonnehoeve

50 jaar Zonnehoeve betekent 50 jaar mensen. In een openlucht fototentoonstelling geven we je een glimp van hun verhalen en hun talenten. De tentoonstelling is onderdeel van vier prachtige wandelroutes op en rond ons domein in Eke. Wandelkaartjes kun je verkrijgen op Zonnehoeve|Living+.

3 juli 2021 - 26 september 2021 Kunstroute Gavere - Kunstig Gavere

Op 3 juli start Kunstig Gavere Kunstroute Gavere 2021 op. Verschillende wandel- en fietsroutes loodsen je van 3 juli tot 26 september langs kunstwerken, StreetArt creaties, verhalenbankjes en poëzieteksten. 't GaZon ligt op de route, je kunt er werken bewonderen van verschillende kunstenaars van Zonnehoeve|Living+. De kunstroute en het bijhorende plannetje is helemaal gratis te verkrijgen in 't GaZon en aan het onthaal van Zonnehoeve|Living+. Je kunt ze ook downloaden op de website van Kunstig Gavere: www.kunstiggavere.be

18 september 2021 Zonnehoevefeest: wandel- en fietszoektocht

Sinds vele jaren organiseren we ons Zonnehoevefeest. Door de Corona crisis konden we in 2020 geen Zonnehoevefeest laten doorgaan. Dit jaar willen we onze traditie terug leven inblazen. Dit jaar doen we eens iets anders, Corona proof en in de buitenlucht. Zaterdag 18 september organiseren we een wandel- en fietszoektocht in de omgeving van ons domein aan de Zonnestraat 13 in Eke. Meer details volgen binnenkort!

Onze partners

Voorstelling