Onze diensten

Steun Zonnehoeve|Living+ !

#

Wilt u met uw vereniging, bedrijf of serviceclub concrete acties opzetten om ons of één van onze projecten te steunen? Hebt u interesse om samen met vrienden of collega's een benefietactie op te zetten? Aarzel dan niet om ons te contacteren. U mag alvast op onze actieve medewerking rekenen!
Wenst u ons een financieel duwtje in de rug te geven, dan kunt u storten op IBAN BE77 2900 1420 2942 met vermelding "Gift". Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u een fiscaal attest.  Wilt u een gift doen en ziet u deze graag automatisch verschijnen in uw belastingaangifte? Geef dan ook zeker uw volledige naam, voornaam, naam van de partner en het officieel adres door.

Overweegt u het fiscaal aantrekkelijk duolegaat? Samen met een notaris werken we met u de voor u meest gunstige formule uit.

Neem contact op!

Nieuws

Open plaatsen

Zoek je een woning waar je kunt genieten van de ondersteuning die jij nodig hebt...

Lees meer

Nieuwsbrief Zomer editie

In bijlage van dit bericht vindt u de zomer editie van onze nieuwsbrief. In deze...

Lees meer

Special Olympics 2019

Vorig week vonden de Special Olympics Belgium plaats en naar goede gewoonte nam ...

Lees meer

S.M.A.K. workshops

Vorig jaar werkten we samen met het S.M.A.K. Gent in het kader van onze DACart t...

Lees meer

Kalender

vanaf 5 april FOTOtentoonstelling met wandelroutes 50 jaar Zonnehoeve

50 jaar Zonnehoeve betekent 50 jaar mensen. In een openlucht fototentoonstelling geven we je een glimp van hun verhalen en hun talenten. De tentoonstelling is onderdeel van vier prachtige wandelroutes op en rond ons domein in Eke.

15 september 2019 Zonnehoevefeest

Dit jaar organiseren we in het kader van ons 50-jarig bestaan een extra feestelijke editie van ons Zonnehoevefeest. Samen met Zonnehoeve|Production openen we onze deuren. Je kunt onze werkingen beter leren kennen, aanschuiven bij het eetfestijn, genieten van leuke activiteiten voor jong en oud en een optreden meepikken van niemand minder dan Willy Sommers! Lees meer over het Zonnehoevefeest via http://zonnehoeve.be/living/zonnehoevefeest

Onze partners

Voorstelling