Onze diensten

Steun Zonnehoeve|Living+ !

#

Wilt u met uw vereniging, bedrijf of serviceclub concrete acties opzetten om ons of één van onze projecten te steunen? Hebt u interesse om samen met vrienden of collega's een benefietactie op te zetten? Aarzel dan niet om ons te contacteren. U mag alvast op onze actieve medewerking rekenen!
Wenst u ons een financieel duwtje in de rug te geven, dan kunt u storten op IBAN BE77 2900 1420 2942 met vermelding "Gift". Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u een fiscaal attest.  Wilt u een gift doen en ziet u deze graag automatisch verschijnen in uw belastingaangifte? Geef dan ook zeker uw volledige naam, voornaam, naam van de partner en het officieel adres door.

Overweegt u het fiscaal aantrekkelijk duolegaat? Samen met een notaris werken we met u de voor u meest gunstige formule uit.

Neem contact op!

Nieuws

S.M.A.K. workshops

Vorig jaar werkten we samen met het S.M.A.K. Gent in het kader van onze DACart t...

Lees meer

Petitie tegen wachtlijsten in de gehandicaptenzorg: genoeggewacht.be

Deze week in het VRT journaal: "in Vlaanderen wachten 14.000 mensen met een bepe...

Lees meer

Drie koningen Sint-Bernadette

Wij leerden deze maand de Drie koningen van Sint-Bernadette kennen. Sinds enkele...

Lees meer

Open plaatsen

Zoek je een woning waar je kunt genieten van de ondersteuning die jij nodig hebt...

Lees meer

Kalender

vanaf 5 april FOTOtentoonstelling met wandelroutes 50 jaar Zonnehoeve

50 jaar Zonnehoeve betekent 50 jaar mensen. In een openlucht fototentoonstelling geven we je een glimp van hun verhalen en hun talenten. De tentoonstelling is onderdeel van vier prachtige wandelroutes op en rond ons domein in Eke.

5 mei 2019 ZoVRIJ Cafetaria

Elke eerste zondag van de maand houdt ZoVRIJ het cafetaria open in de refter op het domein van Zonnehoeve|Living+ in Eke. Kom langs voor een drankje, een lekker pannenkoek, een gezellige babbel, ... Het cafetaria is geopend van 14u tot 17u.

2 juni 2019 ZoVRIJ Cafetaria

Elke eerste zondag van de maand houdt ZoVRIJ het cafetaria open in de refter op het domein van Zonnehoeve|Living+ in Eke. Kom langs voor een drankje, een lekker pannenkoek, een gezellige babbel, ... Het cafetaria is geopend van 14u tot 17u.

19-28 juli 2019 DACart tentoonstelling

Onze jaarlijkse tentoonstelling te midden van de Gentse Feesten waarop onze cliënten hun creaties uit de artistieke ateliers van ons dagactiviteitencentrum presenteren.

15 september 2019 Zonnehoevefeest

Dit jaar organiseren we in het kader van ons 50-jarig bestaan een extra feestelijke editie van ons Zonnehoevefeest. Samen met Zonnehoeve|Production openen we onze deuren. Je kunt onze werkingen beter leren kennen, aanschuiven bij het eetfestijn, genieten van leuke activiteiten voor jong en oud en een optreden meepikken van... dat houden we nog even voor onszelf!

Onze partners

Voorstelling