Onze diensten

Steun Zonnehoeve|Living+ !

#

Wilt u met uw vereniging, bedrijf of serviceclub concrete acties opzetten om ons of één van onze projecten te steunen? Hebt u interesse om samen met vrienden of collega's een benefietactie op te zetten? Aarzel dan niet om ons te contacteren. U mag alvast op onze actieve medewerking rekenen! We zijn geregistreerd als goed doel bij Music for Life, je vindt ons terug op de website.

Wenst u ons een financieel duwtje in de rug te geven, dan kunt u storten op IBAN BE77 2900 1420 2942 met vermelding "Gift". Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u een fiscaal attest. Wilt u een gift doen en ziet u deze graag automatisch verschijnen in uw belastingaangifte? Geef dan ook zeker uw volledige naam, voornaam, naam van de partner en het officieel adres door.

Overweegt u het fiscaal aantrekkelijk duolegaat? Samen met een notaris werken we met u de voor u meest gunstige formule uit.

Neem contact op!

Nieuws

Winkelatelier Markt Gavere

We zijn volop bezig met de ontwikkeling van een winkelatelier op de Markt in Gav...

Lees meer

Werkburo Oost-Vlaanderen

Het Werkburo Oost-Vlaanderen is een functioneel samenwerkingsverband tussen 10 v...

Lees meer

Stopzetting Najaarsactie Parelende Wijnen

We hebben de afgelopen 5 jaar een Najaarsactie Parelende Wijnen georganiseerd te...

Lees meer

Open plaatsen

Zoek je een woning waar je kunt genieten van de ondersteuning die jij nodig hebt...

Lees meer

Kalender

vanaf 5 april FOTOtentoonstelling met wandelroutes 50 jaar Zonnehoeve

50 jaar Zonnehoeve betekent 50 jaar mensen. In een openlucht fototentoonstelling geven we je een glimp van hun verhalen en hun talenten. De tentoonstelling is onderdeel van vier prachtige wandelroutes op en rond ons domein in Eke.

10 oktober 2019 Kick-Off Werkburo Oost-Vlaanderen

Het Werkburo Oost-Vlaanderen is een samenwerking van 10 vergunde zorgaanbieders in Oost-Vlaanderen op gebied van begeleid werken (Jobcoaching) en arbeidstrajectbegeleiding. Het doel van onze samenwerking is om begeleid werken nog meer op de kaart te zetten. Door samen te werken willen we de wachtlijsten binnen begeleid werken verminderen en meer mensen helpen. Donderdag 10/10 gaat de Kick-Off van het Werkburo Oost-Vlaanderen door, en vanaf dan starten we met onze samenwerking binnen Oost-Vlaanderen.

13-14 december 2019 Kerstdorp Sint-Martens-Latem

Naar goede gewoonte nemen we deel aan het Latems Kerstdorp. We verkopen terug een grote variatie aan producten uit ons dagactiviteitencentrum.

13-14-15 december 2019 Music for Life - 48u op de rollen

In café Sportpaleis te Zingem gaat de vierde editie van ‘48 uur fietsen op de rollen’ door. Dit evenement brengt telkens een heel mooi bedrag op voor een goed doel. We zijn blij om te kunnen meedelen dat Zonnehoeve|Living+ dit jaar werd gekozen als goed doel!

Onze partners

Voorstelling