Index

Villa DACart - Open huis 21 januari geannuleerd

11 januari 2022 door Suzanne Lambert

Zoals u weet openden wij in het najaar van 2021 Villa DACart. Het gekende DACart atelier verhuisde van 't Schuurke op ons domein aan de Zonnestraat 13 naar een prachtig historisch pand nabij het station van Eke-Nazareth.

DACart bestaat grofweg uit vier ateliers: schilderen, etsen, keramiek en beeldhouwen. Filip Meewis en Jan Versigghel, bewust twee kunstacademici, begeleiden elke kunstenaar in diens creatief proces en dit vanuit een artistieke ontwikkeling. Beperkingen zijn er niet, enkel creatieve vrijheid. Doorheen het creatieproces komen individuele worstelingen, eigenheden, ... de unieke stijl van elke kunstenaar naar boven. Het resulteert in hoogstaande en unieke werken, die we onder andere tonen tijdens onze jaarlijkse tentoonstelling op de Gentse Feesten.

Villa DACart organiseert dagelijks verschillende ateliers waarop mensen met een beperking kunnen aansluiten. Er is nog plaats voor nieuwe deelnemers, neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij willen ook graag contact leggen met u, bijvoorbeeld via workshops en een terugkerende open huis. Normaal gezien zouden we 21 januari onze eerste open huis, en meteen de officiële opening van Villa DACart, hebben georganiseerd. Echter, door de huidige Corona situatie in België, hebben we beslist dit te annuleren.

We hopen snel een nieuw moment te vinden om samen met u Villa DACart officieel te openen! Houd onze website in de gaten voor de datum.