Bezoek ons op Dag van de Zorg!

Hallo! Ik ben Anouk en ik nodig je uit bij mij thuis! Zonnehoeve|Living+ is een mooie en gezellige omgeving om in te wonen en te leven. Ik werk halftijds en neem de rest van de week deel aan ateliers in het dagactiviteitencentrum. Ik ga bijvoorbeeld tuinieren en helpen bij de kleuters in de nabije school. In het klei-atelier ben ik graag creatief bezig en af en toe ga ik dansen. Dat kan allemaal met de hulp van de toffe begeleiders van de ateliers waaruit we kunnen kiezen. Ik toon je hoe we kunstwerken maken of planten laten groeien in de serre. Je bent ook welkom in onze woning en ik laat je de nieuwe studio’s van mijn vrienden verderop in het dorp zien.

Ik heb gehoord dat de cafetaria op 17 maart open is voor versnaperingen in een gezellige sfeer.

Kom dus zeker op bezoek en beleef hoe we hier wonen en werken! Of ontdek welke jobs er zijn en solliciteer. Je kunt ook ontdekken welke unieke plaats je hier als vrijwilliger in kunt nemen!


Programma.JPG#asset:1825


We voorzien een goed gevuld programma waarin je verschillende aspecten van onze werking kunt ontdekken. In de centrale refter op ons domein richten we een ZoVRIJ cafetaria in waar je de hele dag een drankje kunt krijgen en de kleine honger kunt stillen. De kleintjes kunnen zich laten schminken en zich uitleven op het springkasteel. Jong en oud kan zich wagen aan de tovertafel! In de refter kun je ook ontdekken wat je als medewerker kunt betekenen in onze voorziening, neem je cv mee want je kunt meteen solliciteren! Heb je vragen rond PVF, open plaatsen of wil je weten hoe je hier kunt komen wonen? Dan staan onze medewerkers je graag te woord! Onze medewerkers en cliënten getuigen ook over hoe het is om hier te werken en wonen. Heb je interesse in vrijwilligerswerk? Kom langs en ervaar  welke unieke plaats je hier kunt innemen! 

We organiseren elk uur rondleidingen waarin je ons mooie domein kunt ontdekken en verschillende ateliers van ons dagactiviteitencentrum kunt ontdekken. Onze cliënten helpen je graag een handje bij het bakken, tuinieren, sporten, schilderen en nog veel meer! Ook verschillende van onze woningen openen hun deuren zodat je kunt ontdekken welke verschillende woonvormen we allemaal aanbieden.