Index

Winkelatelier Markt Gavere

17 oktober 2019 door Suzanne Lambert

We zijn volop bezig met de ontwikkeling van een winkelatelier op de Markt in Gavere (Markt 26). Een heel belangrijk aspect daarin is de naam van de winkel. Uit verschillende suggesties van onze medewerkers en cliënten werd gekozen voor de naam ’t GaZon.

Terwijl we het concept van en de visie achter het winkelatelier verder verfijnen, wordt momenteel volop verder gewerkt aan het gebouw zelf. De oplevering wordt voorzien voor eind november. Hieronder zie je alvast enkele foto's uit het bouwproces.

De officiële opening van de winkel wordt eind januari 2020 gepland, maar we willen jullie in de eindejaar periode graag al ontvangen. Daarom tovert het winkelteam 20 en 21 december het pand alvast om tot een heuse Pop-up. We kleden de ruimte helemaal in de sfeer van de eindejaar feesten in en bieden een ruim aanbod aan (kerst)artikelen aan. Daarnaast kun je tijdens de pop-up extra informatie rond het winkelatelier verkrijgen. Dit alles in een gezellig sfeer met een hapje en drankje. Allemaal welkom!

Banner-Bouw-winkel-Gavere.jpg#asset:2292Winkel-concept-tekening.png#asset:2293