Index

Najaarsactie Parelende Wijnen

11 oktober 2018 door Suzanne Lambert

We genieten nog volop van de heerlijke nazomerdagen, maar we kijken ook al vooruit naar het najaar. Daarom is het tijd voor onze Najaarsactie Parelende Wijnen! Ook de editie van dit jaar koppelen we aan de gekende actie van Studio Brussel, Music for Life. De opbrengst zal uiteindelijk toegevoegd worden aan ons solidariteitsfonds. Een fonds dat steeds belangrijker wordt in de begeleiding van financieel kwetsbare cliënten.

Het aanbod aan wijnen blijft hetzelfde als vorig jaar. Bijgesloten vindt u een folder waarin de actie en alle aangeboden wijnen worden toegelicht, samen met het solidariteitsfonds. U vindt in de folder ook het bestelformulier. U kunt wijnen bestellen door dit formulier in te vullen en via e-mail of post te versturen naar suzanne.lambert@zonnehoeve.be.

Dit jaar voegen we nog een speciale champagne toe aan ons aanbod! We verkregen 3 flessen champagne die dienen als memorabilia voor de 50e verjaardag van de dood van wielrenner Tom Simpson. De dochter van Tom, Joanne Simpson, liet 3 flessen champagne, met bijhorende capsules, speciaal voor deze gelegenheid personaliseren. Het is een waar collector’s item dat we veilen via 2dehands.be. Wilt u meebieden of kent u iemand die hierin geïnteresseerd zou zijn? Klik dan op of verspreid onderstaande link: https://www.2dehands.be/verzam...

 Bieden kan tot het einde van de wijnactie, eind november. Ook deze opbrengst gaat volledig naar het solidariteitsfonds.

 Alvast hartelijk dank om onze actie mee te ondersteunen!

Larboç-brut.jpg#asset:877

Bijlage(s)